به نظر من یکی از بهترین برنامه هایی که برای ساخت فایل های فلش ساخته شده است ، نرم افزار SWiSH Max می باشد و بدون شک یک رقیب برای نرم افزار adobe flash به حساب می آید ، این نرم افزار به خاطر داشتن افکت های زیادی که داره خیلی محبوب شده و از همه مهمتر اینکه از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کنه . من تمامی پروژه های فلشم رو با این برنامه کار می کنم و قصد دارم چیزهایی که از این برنامه می دونم رو هر وقت که فرصت کردم ، تو این وبلاگ بنویسم تا هم تجربیاتم رو با شما قسمت کنم و هم شما نیز از این برنامه ی بی نظیر استفاده کنید .
این نرم افزار توسط شرکت swishzone طراحی شده است و شما می توانید اخبار آپدیت های این برنامه را در سایتش دنبال کنید و نرم افزار را دانلود کنید . چون نسخه هایی که در سایت اصلی برنامه عرضه می شه پولی هست و ما ایرانی ها هم حاضر نیستیم بابت هیچ برنامه ای پول خرج کنیم ، من چند جا دانلود نسخه ی سومش ( البته کرک شده و این جور چیزا … !!! ) رو دیدم که می تونید به اینجا یا اینجا و یا اینجا مراجعه کنید .
وقتی صفحه ی برنامه را باز می کند تصور زیر را می بیند ، من قصد دارم تو این مطلب فقط درباره ی چهره برنامه و امکانات و ابزارهاش صحبت کنم و توی پست های بعدیم کار با نرم افزار رو آغاز کنم .
نوار بالایی که Menu Bar هست و کاملا مشخصه که چیه و چه کاربردی داره ، تو این نوار گزینه های برنامه به همراه زیر مجموعه هایشان قرار دارد و می توان گفت تقریبا کل امکانات نرم افزار توی منو های این قسمت جمع شده است .
در ردیف بعد قسمت های Standard ( که گزینه هایی مثل : save ، load ، new ، copy و … داخلش قرار داره ) و Control ( که ابزارهایی برای play و stop پرژه داخلش قرار داره ) و Insert ( که برای افزودن فایل های صوتی و تصویری و … به پروژه استفاده می شه ) قرار داره که ابزارهای عمومی نرم افزار می باشند .
در پایین این نوارها قسمت Timeline قرار داره که در اصل قسمت اصلی برای متحرک سازی و انیمیت کردن پروژه می باشد . توسط این قسمت می توانیم تعداد فریم های یک جسم متحرک و مدت زمان افکت ها و مکان هایی که پروژه باید متوقف شود و یا برنامه نویسی در آنجا صورت بگیرد را تعین کنیم و به نوعی قسمت کنترلی پروژه به حساب می آید .
در سمت راست دو پنجره زیر هم وجود داره ، پنجره ی بالایی که شامل گزینه های Properties ، Transform و Reshape می باشد برای تعیین ابعاد و مکان و … یک طرح به کار می رود . در مطالب بعدی حتما با کاربرد دقیق تر این قسمت آشنا خواهیم شد ، ولی تا این جا بدونید که در اصل این پنجره برای مدیریت یک شی در پروژه به کار می ره !. پنجره ی پایینی نیز که شامل Outline ، Contens ، Components و Effect می باشد برای نظم دادن به پروژه و مدیریت بهتر آن به کار می ره که با این قسمت نیز در آینده بیشتر آشنا می شوید .
در وسط صفحه نیز Leyout و Script قرار دارد که قسمت اول برای طراحی پروژه و مشخص کردن جای اشیا به کار می رود و در قسمت اسکریپت نیز می تونید برنامه های مربوط به آن صفحه را بنویسید . با برنامه نویسی این نرم افزار که به زبان جاوا می باشد در آینده و مطالب بعدیم بیشتر آشنا خواهید شد .
در سمت چپ صفحه ی نرم افزار نیز پنجره ی Wizard قرار داره که برای ادغام و مدیریت چند پروژه در هم کاربرد داره .
البته این پنجره ها در حالت استاندارد نرم افزار SWiSH Max قرار داره و شما می تونید پنجره های دیگه ای اضافه و یا اون ها رو بردارید . برای این کار از Menu Bar به قسمت Window بروید و پنجره های مورد نظرتان را اضافه و یا بردارید .
من هر چند وقت یکبار که فرصت کنم آموزش این نرم افزار رو می نویسم و تو مطلب بعدیم که هنوز نمی دونم کی می نویسم درباره ی افکت های برنامه صحبت می کنم … .
با سلام و خسته نباشید
من چند وقتی دارم رو این موضوع کار میکنم و متاسفانه نتیجه ای نگرفتم اگه میشه نحوه ساخت موزیک پلیر و ویدیو پلیر رو هم آموزش بدین و یا اگر سورسی دارید برای دانلود بذارید،منتظر جوابتون هستم،با تشکر.
ساخت یه موزیک پلیر و ویدیو پلیر ساده با swish max خیلی دشوار نیست ولی اگه بخواین یه چیز حرفه ای بسازین برنامه نویسیش سنگینه و یه خورده پیچیده می شه . تا آخر هفته حتمن یه پست می نویسم و طرز ساخت یه پلیر ساده رو توضیح می دم 😉
لطفا طریقه ساختن دکمه خروج را قراردهید
منظورت از دکمه خروج چیه ؟! چون فلش تحت وب اجرا می شه که خروج نداره !
می شه یه نمونه ای چیزی نشون بدی که منظورت رو بفهمم ؟
دوشنبه ۲۸ تیر ۱۳۸۹ و ساعت ۱۲:۳۵ ب.ظ
یه امکان جالبی که این نرم افزار داره و لازمه که بگم پشتیبانی از زبان شیرین فارسی میباشد
که به درد من خیلی خورد البته در گذشته که با این نرم افزار کار می کردیم