آموزش swish max ( مقدمه )
لینک کوتاه

به نظر من یکی از بهترین برنامه هایی که برای ساخت فایل های فلش ساخته شده است ، نرم افزار SWiSH Max می باشد و بدون شک یک رقیب برای نرم افزار adobe flash به حساب می آید ، این نرم افزار به خاطر داشتن افکت های زیادی که داره خیلی محبوب شده و از همه مهمتر اینکه از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کنه . من تمامی پروژه های فلشم رو با این برنامه کار می کنم و قصد دارم چیزهایی که از این برنامه می دونم  رو هر وقت که فرصت کردم ، تو این وبلاگ بنویسم تا هم تجربیاتم رو با شما قسمت کنم و هم شما نیز از این برنامه ی بی نظیر استفاده کنید .

این نرم افزار توسط شرکت swishzone طراحی شده است و شما می توانید اخبار آپدیت های این برنامه را در سایتش دنبال کنید و نرم افزار را دانلود کنید . چون نسخه هایی که در سایت اصلی برنامه عرضه می شه پولی هست و ما ایرانی ها هم حاضر نیستیم بابت هیچ برنامه ای پول خرج کنیم ، من چند جا دانلود نسخه ی سومش ( البته کرک شده و این جور چیزا … !!! ) رو دیدم که می تونید به اینجا یا اینجا و یا اینجا مراجعه کنید .

وقتی صفحه ی برنامه را باز می کند تصور زیر را می بیند ، من قصد دارم تو این مطلب فقط درباره ی چهره  برنامه و امکانات و ابزارهاش صحبت کنم و توی پست های بعدیم کار با نرم افزار رو آغاز کنم .

نوار بالایی که Menu Bar هست و کاملا مشخصه که چیه و چه کاربردی داره ، تو این نوار گزینه های برنامه به همراه زیر مجموعه هایشان قرار دارد و می توان گفت تقریبا کل امکانات نرم افزار توی منو های این قسمت جمع شده است .

در ردیف بعد قسمت های  Standard ( که گزینه هایی مثل : save ، load ، new ، copy و … داخلش قرار داره ) و Control ( که ابزارهایی برای play و stop پرژه داخلش قرار داره ) و Insert ( که برای افزودن فایل های صوتی و تصویری و … به پروژه استفاده می شه ) قرار داره که ابزارهای عمومی نرم افزار می باشند .

در پایین این نوارها قسمت Timeline قرار داره که در اصل قسمت اصلی برای متحرک سازی و انیمیت کردن پروژه می باشد . توسط این قسمت می توانیم تعداد فریم های یک جسم متحرک و مدت زمان افکت ها و مکان هایی که پروژه باید متوقف شود و یا برنامه نویسی در آنجا صورت بگیرد را تعین کنیم و به نوعی قسمت کنترلی پروژه به حساب می آید .

در سمت راست دو پنجره زیر هم وجود داره ، پنجره ی بالایی که شامل گزینه های Properties ، Transform و Reshape می باشد برای تعیین ابعاد و مکان و … یک طرح به کار می رود . در مطالب بعدی حتما با کاربرد دقیق تر این قسمت آشنا خواهیم شد ، ولی تا این جا بدونید که در اصل این پنجره برای مدیریت یک شی در پروژه به کار می ره !.  پنجره ی پایینی نیز که شامل Outline ، Contens ، Components و Effect می باشد برای نظم دادن به پروژه و مدیریت بهتر آن به کار می ره که با این قسمت نیز در آینده بیشتر آشنا می شوید .

در وسط صفحه نیز Leyout و Script قرار دارد که قسمت اول برای طراحی پروژه و مشخص کردن جای اشیا به کار می رود و در قسمت اسکریپت نیز می تونید برنامه های مربوط به آن صفحه را بنویسید . با برنامه نویسی این نرم افزار که به زبان جاوا می باشد در آینده و مطالب بعدیم بیشتر آشنا خواهید شد .

در سمت چپ صفحه ی نرم افزار نیز پنجره ی Wizard قرار داره که برای ادغام و مدیریت چند پروژه در هم کاربرد داره .

البته این پنجره ها در حالت استاندارد نرم افزار SWiSH Max قرار داره و شما می تونید پنجره های دیگه ای اضافه و یا اون ها رو بردارید . برای این کار از Menu Bar به قسمت Window بروید و پنجره های مورد نظرتان را اضافه و یا بردارید .

من هر چند وقت یکبار که فرصت کنم آموزش این نرم افزار رو می نویسم و تو مطلب بعدیم که هنوز نمی دونم کی می نویسم درباره ی افکت های برنامه صحبت می کنم … .

اگه خوشتون اومد این ها رو هم بخونید :
افکت های swish max
SWiSH Max 4 هم رسید
آموزش MotionStudio 3D ( مقدمه )
ساخت دکمه در swish max
کپی کردن با کمک یک فایل اجرایی
نوشته بعدی
نوشته قبلی
به اشتراک بگذارید
 ARASH EXTR@1984 گفت :
دوشنبه ۲۸ تیر ۱۳۸۹ و ساعت ۱۲:۳۵ ب.ظ

یه امکان جالبی که این نرم افزار داره و لازمه که بگم پشتیبانی از زبان شیرین فارسی میباشد
که به درد من خیلی خورد البته در گذشته که با این نرم افزار کار می کردیم

پاسخ یه این نظر

mohammad گفت :
سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ و ساعت ۱۰:۱۲ ق.ظ

با سلام و خسته نباشید
من چند وقتی دارم رو این موضوع کار میکنم و متاسفانه نتیجه ای نگرفتم اگه میشه نحوه ساخت موزیک پلیر و ویدیو پلیر رو هم آموزش بدین و یا اگر سورسی دارید برای دانلود بذارید،منتظر جوابتون هستم،با تشکر.

پاسخ یه این نظر

جواد در پاسخ گفت :
سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ و ساعت ۴:۵۰ ب.ظ

ساخت یه موزیک پلیر و ویدیو پلیر ساده با swish max خیلی دشوار نیست ولی اگه بخواین یه چیز حرفه ای بسازین برنامه نویسیش سنگینه و یه خورده پیچیده می شه . تا آخر هفته حتمن یه پست می نویسم و طرز ساخت یه پلیر ساده رو توضیح می دم 😉

پاسخ یه این نظر

امیر حسین گفت :
سه شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ و ساعت ۵:۵۴ ب.ظ

لطفا طریقه ساختن دکمه خروج را قراردهید

پاسخ یه این نظر

جواد در پاسخ گفت :
چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ و ساعت ۲:۰۷ ق.ظ

منظورت از دکمه خروج چیه ؟! چون فلش تحت وب اجرا می شه که خروج نداره !
می شه یه نمونه ای چیزی نشون بدی که منظورت رو بفهمم ؟

پاسخ یه این نظر

نظر بدهید
  • نام: ضروری
  • ایمیل: ضروری
  • وبسایت:
  • پارسی را پاس بدارید و نظراتتان را با خط زیبای پارسی بنویسید. اگر صفحه کلید پارسی ندارید از بهنویس استفاده کنید.
    اگر می خواهید تصویرتان به صورت آواتار در کنار نظرتان نمایش داده شود از گراواتار استفاده کنید.
    ایمیلتون رو توی کادر زیر وارد کنید و عضو خبرنامه ی جنتلمن بشید تا همیشه آخرین مطالب رو توی ایمیلتون بخونید :
    اگه نمی خواید از طریق ایمیل جنتلمن رو دنبال کنید راه های دیگه ای هم برای اشتراک هست !
    آرشیو ماهانه
    برچسب ها
    لینک های خوشمزه
  • برو بچه ها بلاگر
  • دوستای مجازی
    تبلیغ
  • مطالبی که می نویسم آزاد هستند و انعکاس آن از هر طریقی مشکلی ندارد!
    Jentelman.com . Made With In IRAN . 2010- 2023