مساله ی ظهور و آخر الزمان در تمامی ادیان مطرح شده است . از دین مسیح که به ظهور حضرت عیسی در آخرالزمان اعتقاد دارند گرفته تا ماشیح در دین یهود و سوشیانت در دین زرتشت . مسلمانان نیز به ظهور یکی از برترین و پاکترین انسان ها از نسل پیامبر اسلام (ص) اعتقاد دارند ، سنی ها منجی آخرالزمان را تنها معصومی از نسل پیامبر می دانند و مشخصا اسمی از او مطرح نکرده اند ، ولی شیعیان این منجی را حضرت مهدی (عج) می دانند که دوازدهمین فرزند امام علی (ع) ( امام اول شیعیان و داماد پیامبر اسلام ) می باشد .
با توجه به مطرح شدن موضوع ظهور و آخرالزمان در تمامی ادیان الهی می توان نتیجه گرفت که قضیه ی منجی آخرالزمان قطعا به وقوع می پیوندد و روزی فردی از طرف خداوند ، زمین را از ظلم و ستم نجات می دهد و دین خدا را در سراسر زمین گسترش می دهد .
ایران که یک کشور مسلمان شیعی می باشد ، تولد حضرت مهدی (عج) را در ۱۵ شعبان هر سال جشن می گیرد . جشن نیمه ی شعبان یکی از بزرگترین جشن هایی است که در ایران برگزار می شود و مردم به صورت خودجوش به نوعی اقدام به برپایی این جشن می کنند .
در جشن نیمه ی شعبان ، خیابان ها و کوچه ها را آذین بندی می کنند و با پخش کردن شیرینی و شکلات و … در خیابان ها ، جشنی باشکوه برپا می کنند . من هم امروز به خیابون رفتم و در چند نقطه به جمع مردم پیوستم و چند تا عکس گرفتم و به صورت عکس نوشت براتون گذاشتم تا شما هم یه گوشه از جاهایی که رفتم رو ببینید !
همونطور که گفتم توی این روز خیابون ها رو تزیین می کنند و هر کس به صورت خودجوش محله یا محل کار خودش رو قشنگ می کنه :
بعضی ها هم که کسی رو از دست داده بودند و نمی تونستن در کنارشون باشن ، با عکسشون جشن گرفتند :
بعضی جاها ، مردم یه خورده خلاقیت نشون دادن و با آتیش بازی محله و خیابونشونو به چشم آوردند :
بعضی جاها هم ، صحنه ای برای اجرای برنامه های تفریحی ایجاد کرده بودند و کنسرت زنده و تردستی برای مردم اجرا می کردند :
بعضی محله ها هم خوش ذوق بودند و کیک های بزرگ درست کرده بودند تا هم تولد حضرت مهدی رو جشن بگیرن و هم در آخر ، کیک رو ببرن و با هم محلیاشون بخورن ، البته انگار هزینه ی کیک رو هم مردم بهشون می دادند ! خودتون ببینید ( آدم دهنش آب می افتاد ، ای کاش ما هم بچه محل اونا بودیم ! ) :
تو بعضی خیابون ها هم نمادهای بی ربط به چشم می خورد ! مثلا این کعبه که من نفهمیدم چه ربطی به امروز داره ؟! ( احتمالا امروز رو با عید قربان اشتباه گرفته بودن ! ) :
حالا بریم سر بحث اصلی ، یعنی جنتلمن بودن ! همونطور که گفتم ، این جشن خیلی جشن بزرگ و خوبیه ، ولی بعضی از مردم جنبه ی شرکت در این جشن ها رو ندارن و نه تنها جنتلمن در این جشن ها حاضر نمی شن ، بلکه میان ، می خورن و می ریزن و کلی هم توی نایلون می برن خونشون که آذوقه به اندازه ی کافی و وافی داشته باشن ! این دو تا عکس لحظات پایانی حضور من توی خیابون و این جشنه ، خودتون ببینید و قضاوت کنید :
این جشن نشان دهنده ی اینه که مردم چه قدر به مساله ی ظهور و آخرالزمان اهمیت می دن و منتظر این روزن ، خدا کنه همه ی ما زنده باشیم و روزی که دنیا از ظلم و ستم پاک می شه رو ببینیم …